Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

The best is yet to come

Normaal rollen er verhalen uit, maar ik weet niet wat ik moet typen. Ik schrijf over dingen die me dwars zitten, over mijn gevoel, over van alles. Maar op dit moment ben ik leeg. Nee niet leeg, maar nieuw. Ik voel me nieuw.

Soms zou je wel een douche van binnen willen nemen. Alles schoonspoelen. Alle gedachtes en gevoelens weg, alles over doen. Helemaal overnieuw beginnen. Nou, dit is niet helemaal gelukt, maar ik kom in de buurt. Dromen komen steeds dichterbij en ik voel me steeds beter. De maandagen zijn eindelijk geen berg meer waar ik tegen op hoef te klimmen, en ik zit weer vol nieuwe idee├źn, inspiraties en geluk.

En daarom is mijn website weer schoon en leeg, omdat ik opnieuw begin. En het beste moet nog komen.

Lisa zegt:
03-10-2013 23:42

Meis ik ben trots op je!!!

Opmerking toevoegen

U kunt commentaar toevoegen door onderstaand formulier in te vullen. Platte tekst formaat. Commentaren zijn gemodereerd.