Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

Behind every succesful woman is herself

Het is soms zó lastig om niet te veel van jezelf te eisen. Je wilt succesvol zijn, eigenlijk wil je perfect zijn. Maar soms moet je niet vergeten dat je ook een mens bent, en jezelf niet verliezen in het perfectionisme..

Deze quote kom ik steeds vaker tegen, en hij zegt precies wat het is. Alle succesvolle vrouwen, zijn begonnen met zichzelf. Je bent niet succesvol voordat je ook heb gefaald. Je kan niet ineens alles weten, of je kan niet ineens alles doen. Eerst moet je het geleerd hebben, en zijn gevallen om jezelf weer hoger op te pakken.

En trouwens, perfect zijn is ook niet alles. Niemand is perfect. Als je perfect zou zijn, waar zou je dan nog naartoe kunnen leven? Wat zou het zijn als je niks meer aan jezelf kan verbeteren? Geen uitdagingen meer, je zou lui worden en je rot vervelen. Geen voldoening meer van de dingen die je hebt bereikt, want je hébt alles al bereikt.

Toch blijft er in je achterhoofd een gevoel knagen dat zegt dat je alles goed moet doen. Als iets niet goed gaat blijf je dit jezelf kwalijk nemen en dat zorgt er misschien voor dat je steeds minder durft te ondernemen.. Je kijkt naar anderen op en bent bang dat je zelf nooit hoger zal komen..

FOUT. Van dit vallen zal je alleen maar sterker en wijzer worden. Je hebt meer ervaring en daardoor zal je steeds SUCCESVOLLER worden. Ga uitdagingen aan en mensen zullen jou als voorbeeld en inspiratiebron zien. Want ik ben ook maar een mens, en jij ook! Fall 8 times, stand up 9. En na dat je jezelf hebt overwonnen zal je je sterker voelen dan ooit, en ben je weer klaar om nog meer uitdagingen aan te gaan.

Blijf jezelf.

Opmerking toevoegen

U kunt commentaar toevoegen door onderstaand formulier in te vullen. Platte tekst formaat. Commentaren zijn gemodereerd.